Ognjičevo mazilo | vzbrst.si

Ognjičevo mazilo
sestava
Macerat ognjičevih cvetov v sončničnem olju, čebelji vosek
Uporabno 10 mesecev.

opis
Ognjičevo mazilo izdelujemo po postopku naših babic kar pomeni, da naredimo ognjičev macerat tako, da cvetove namočimo v hladno stiskano sončnično olje in ga pustimo 6 mesecev, med tem pa a mešamo.

mažoretna-šola-sara.siTRGOVINA

TRGOVINA

Ognjičevo maziloOgnjičevo-mazilo-2022-10-03-04-10-20.jpg

Ognjičevo mazilo

Ognjičevo mazilo
sestava
Macerat ognjičevih cvetov v sončničnem olju, čebelji vosek
Uporabno 10 mesecev.

opis
Ognjičevo mazilo izdelujemo po postopku naših babic kar pomeni, da naredimo ognjičev macerat tako, da cvetove namočimo v hladno stiskano sončnično olje in ga pustimo 6 mesecev, med tem pa a mešamo. Ognjič je zaradi svojih zdravilnih učinkov za kožo cenjen, saj ne draži kože in pomaga proti alergijam, za zdravljenje vseh vrst ran, opeklin, ureznin in pikov insektov, ter daje koži večjo odpornost. Blagodejno vpliva na vnete vene ter krčne žile itd. Sončnično olje pa kožo hrani, saj to olje najlažje vpije v kožo in jo tako globinsko hidrira, pri tem pa ne zamaši por in ne preprečuje koži dihanja. Idealno je za vse tipe kože, zlasti za suho, občutljivo in aknam podvrženo polt. Sončnično olje je izjemno bogato z vitaminom E, ki je močan antioksidant tako jo ščiti pred vplivi sončnih žarkov in izsušitvijo. Vsebuje tudi vitamin A, C in D ter beta karoten, ki so za lepo in zdravo kožo nepogrešljivi. Ko le to mešanico precedimo ji dodamo čebelji vosek, da nastane mazilo. Čebelji vosek, kot že samo ime pove, spada v kemijsko skupino voskov. Največji delež predstavljajo estri nasičenih maščobnih kislin, vsebuje pa tudi veliko prostih maščobnih kislin ter alifatskih ogljikovodikov ter barvila, arome in vitamine v sledeh. Ker ima visoko tališče 65°C je odličen za zgoščevanja mazila.
Priporočamo, da mazilo hranite na hladnem in mu s tem podaljšate obstojnost.
Količina 50 g4,00 €

dodaj v košaro
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran vzbrst.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - Ognjičevo mazilo | vzbrst.si

vzbrst.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

vzbrst.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam