Podjetje Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o.

Pri podjetju Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

KONTAKTKONTAKT


TRGOVINA


Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o.

Petrova vas 4a
    SI-8340 Črnomelj

Zastopnik/Ustanovitelj: Rožič Damjana


Davčna št.: 89503694 ( nismo davčni zavezanec )

Matična št.: 8900558000

TRR: SI56 0284 3026 4260 772


Vzbrst kontakt

Kontaktni podatki podjetja Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386 40 174855. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o. - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o.

Petrova vas 4a
    SI-8340 Črnomelj

Davčna št.: 89503694


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-13:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran vzbrst.si - Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o. na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o., in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o. - Podjetje Zadruga Vzbrst, zadruga za razvoj lokalne pridelave, predelave in distribucije, z.o.o.

vzbrst.si

×
d

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam