Milo kozje mleko | vzbrst.si

Kozje mleko

Opis
Milo je narejeno po hladnem postopku in pri tem ne izgubi pozitivne učinke olja, ki ga vsebuje. Zorjeno je v kontrolirani atmosferi vsaj 5 tednov, pri čemer nastane naravni glicerin, ki je najpomembnejši vlažilec kože, milu daje še dodatno negovalno vrednost.

mažoretna-šola-sara.siTRGOVINA

TRGOVINA

Milo kozje mlekoKozje-mleko-2022-10-03-04-42-21.jpg

Milo kozje mleko

Kozje mleko

Opis
Milo je narejeno po hladnem postopku in pri tem ne izgubi pozitivne učinke olja, ki ga vsebuje. Zorjeno je v kontrolirani atmosferi vsaj 5 tednov, pri čemer nastane naravni glicerin, ki je najpomembnejši vlažilec kože, milu daje še dodatno negovalno vrednost. Primerno je za vse tipe kože, ker je nežno in prijazno do nje. Vsebuje kozje mleko, ki vsebuje mlečne kisline. Veže in zadržuje vodo v povrhnjici kože, kar se odraža v povečani elastičnosti kože. Kozje mleko vsebuje vitamin A, ki pospešijo sintezo kolagena. Milu daje dodatno vrednost, saj je primerno za občutljivo kožo in pomoč pri luskavici. Milo je obarvano z naravno mineralno barvo. Milo je odišavljeno z eteričnim oljem poprova meta, limonska trava in pomaranča, ki milu dajejo blag citrusn vonj ter kožo hladi.
Teža : 100g
sestavine:
voda, konopljino olje, sončnično olje, NaOH, kokosovo olje, kakavovo maslo, olivno olje, čebelji vosek, kozje mleko, eterično olje poprova meta, limonska trava in pomaranča, mineralno barvilo


ni na zalogi

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran vzbrst.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - Milo kozje mleko | vzbrst.si

vzbrst.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

vzbrst.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam