Milo aktivno oglje | vzbrst.si

Aktivno oglje

Opis
Milo je narejeno po hladnem postopku in pri tem ne izgubi pozitivne učinke olja, ki ga vsebuje. Zorjeno je v kontrolirani atmosferi vsaj 5 tednov, pri čemer nastane naravni glicerin, ki je najpomembnejši vlažilec kože, milu daje še dodatno negovalno vrednost.

mažoretna-šola-sara.siTRGOVINA

TRGOVINA

Milo aktivno ogljeMilo-aktivno-oglje-2022-10-06-06-16-32.jpg

Milo aktivno oglje

Aktivno oglje

Opis
Milo je narejeno po hladnem postopku in pri tem ne izgubi pozitivne učinke olja, ki ga vsebuje. Zorjeno je v kontrolirani atmosferi vsaj 5 tednov, pri čemer nastane naravni glicerin, ki je najpomembnejši vlažilec kože, milu daje še dodatno negovalno vrednost. Primerno je za vse tipe kože, ker je nežno in prijazno do nje. Vsebuje aktivno oglje, ki daje izjemno nežen piling, ki odstrani odmrle kožne celice. Je odlično za boj z aknami in ogrci. Milo je odišavljeno z eteričnim oljem žajblja in rožmarina ki milu dajejo blag zeliščni vonj ter kožo hladi.
Teža : 100g
sestavine:
voda, konopljino olje, sončnično olje, NaOH, kokosovo olje, kakavovo maslo, olivno olje, čebelji vosek, aktivno oglje, eterično olje rožmarina in žajblja5,30 €

dodaj v košaro
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran vzbrst.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - Milo aktivno oglje | vzbrst.si

vzbrst.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

vzbrst.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam