Konopljino mazilo | vzbrst.si

Hladno stiskano konopljino olje je sestavljeno iz 80% esencialnih maščobnih kislin( linolna kislina , α-linolenska kislina, γ-linolenska kislina), ki so v idealnem razmerju za prehrano in kozmetične izdelke. Ima idealno razmerje Omega 6 in Omega 3 maščobnih kislin.

mažoretna-šola-sara.siTRGOVINA

TRGOVINA

Konopljino maziloKonopljino-mazilo-2022-10-03-04-07-55.jpg

Konopljino mazilo

Hladno stiskano konopljino olje je sestavljeno iz 80% esencialnih maščobnih kislin( linolna kislina , α-linolenska kislina, γ-linolenska kislina), ki so v idealnem razmerju za prehrano in kozmetične izdelke. Ima idealno razmerje Omega 6 in Omega 3 maščobnih kislin. Olje je tako podobno lipidom naše kože, da z lahkoto prodre znotraj naših celic ter vlaži prostor med njimi in posledično vnaša esencialne maščobne kisline. Vzdržuje zdravo ravnovesje vlage v in na koži, lajša težave z aknami in manjšimi odrgninami. Je tudi edino rastlinsko olje, ki vsebuje vitamin D, ki je nujno potrebno pri absorpciji kalcija, tudi E, ki je naravni vir antioksidantov in veliko vitaminov B kompleksa, kar nam zagotavlja vrhunsko hranilno vrednost za našo kožo. Zaradi svojih vrednosti pomaga tudi pri boju z izsušeno kožo in srbečici. Študije so dokazale, da pomaga pri atopiskih obolenjih.
Kakavovo maslo varuje in ščiti kožo ter krepi njeno obrambno sposobnost in spodbuja njeno obnovo. Maščobne kisline so zelo podobne tistim, ki jih proizvaja vaša koža, zato je maslo zelo učinkovito pri vlaženju kože celotnega telesa. Pomaga pri hitrejšem celjenju kože, in sicer predvsem zaradi vsebnosti esencialnih maščobnih kislin omega 6 in omega 9, ki poskrbijo za obnovo poškodovanih kožnih celic. Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov je kakavovo maslo kot nalašč za to, da izniči delovanje prostih radikalov in povrne vaši koži na obrazu naravni sijaj. Zmanjšuje znake suhe in razpokane kože, gladi gubice, blagodejne sestavine v kakavu ščitijo in negujejo kožo izpostavljeno soncu, zaradi svojstvenih lastnosti pa ohranja in podaljšuje zagorelost kože ter prispeva k njenemu lepšemu tenu. Kakavovo maslo ne vsebuje zaščitnega faktorja.
Čebelji vosek, kot že samo ime pove, spada v kemijsko skupino voskov. Največji delež predstavljajo estri nasičenih maščobnih kislin, vsebuje pa tudi veliko prostih maščobnih kislin ter alifatskih ogljikovodikov ter barvila, arome in vitamine v sledeh. Ker ima visoko tališče 65°C je odličen za zgoščevanja mazila.

Mazilo je odlično za suho in ranjeno kožo, hitro jo obnavlja in jo hrani. Primerna je za dnevno uporabo.
Za daljšo obstojnost kreme priporočamo, da jo hranite na hladnem prostoru.
Uporabna je najmanj 6 mesecev
Količina: 50 ml
Sestava
Konopljino olje, Kakavovo maslo, Čebelji vosek
Mazilo sestavlja 75% lokalno pridobljenih sestavin.5,50 €

dodaj v košaro
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran vzbrst.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - Konopljino mazilo | vzbrst.si

vzbrst.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

vzbrst.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam