Konopljina moka | vzbrst.si

Konopljina moka

opis:
Konoplja raste na sončnih njivah v prelepi Beli krajini, gojena je po biodinamični metodi kmetovanja, kar pomeni, da se jim ne dodaja umetnih gnojil in škropiv. Ko konoplja dozori jo požanjemo ter posušimo, na to jo shranimo in jo glede na povpraševanje stiskamo po postopku hladnega stiskanj.

mažoretna-šola-sara.siTRGOVINA

TRGOVINA

Konopljina mokaKonopljina-moka-2022-10-03-04-28-58.jpg

Konopljina moka

Konopljina moka

opis:
Konoplja raste na sončnih njivah v prelepi Beli krajini, gojena je po biodinamični metodi kmetovanja, kar pomeni, da se jim ne dodaja umetnih gnojil in škropiv. Ko konoplja dozori jo požanjemo ter posušimo, na to jo shranimo in jo glede na povpraševanje stiskamo po postopku hladnega stiskanj. Stranski produkt tega postopka pa so konopljini peleti, skladiščimo jih in jih v majhnih količinah meljemo, tako da je moka, ki pride do vas vedno sveža.
Konopljina moka zelo krepka, zato se same ne uporablja pri peki, ampak se dodaja drugim mokam, razen za izdelavo krekerjev ali ploščatega kruha. Uporablja se jo v razmerju 20% konopljine in 80% osnovne moke. Je odličen vir energije, pri peki dodaja koristi konopljinih beljakovin in visoko vrednost vlaknin. Poskusite jo dodati v svoj najljubši recept za kruh, kolač ali piškot, ali pa jo dodajte v omako ali enolončnico za zgostitev. Konopljina moka ne vsebuje glutena.
V popolnem organskem naravnem stanju mnogi konopljino seme štejejo za najvarnejši, najbolj prebavljiv, uravnotežen, naraven in popoln vir beljakovin, aminokislin in esencialnih maščob, ki jih najdemo kjer koli v naravi.
Konopljina moka je sestavljena s 33% belljakovin, ima 5,6% esencialnih maščobnih kislin, vsebuje 9 esencialnih aminokislin, bogata je z minerali v sladeh, ki so bistveni za mnoge procese v telesu ter prehranska vlakna.

poreklo: Slovenija
predelava: zadruga vzbrst
količina: 700g


hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost konopljine moke na 100g živila:
Energijska vrednost 284 Kcal / 1189 KJ / BE 1,6
Proteini 31,9 g
Ogljikovi hidrati 20,0 g
Maščobe 8,1 g
od tega nasičenih 10%
od tega mononenasičenih 15%
od tega polinenasičenih 75%
linolna kislina 52%
linolenska kislina 20%
gamalinolenska kislina 3%


ni na zalogi

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran vzbrst.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - Konopljina moka | vzbrst.si

vzbrst.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

vzbrst.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam