Domači sirup koprive | vzbrst.si

Domači sirup koprive

sestava:
voda, sladkor, vršički kopriv, citronska kislina, vanilija
opis:
Sirup je izdelan po receptu naših babic. Sirup ima zeliščen okus in je odličen za pripravo osvežilne pijače mešan z vodo ali limonado v razmerju 1:7.

mažoretna-šola-sara.siTRGOVINA

TRGOVINA

Domači sirup kopriveDomači-sirup-koprive-2022-10-03-04-21-45.jpg

Domači sirup koprive

Domači sirup koprive

sestava:
voda, sladkor, vršički kopriv, citronska kislina, vanilija
opis:
Sirup je izdelan po receptu naših babic. Sirup ima zeliščen okus in je odličen za pripravo osvežilne pijače mešan z vodo ali limonado v razmerju 1:7.
Moč narave v steklenici! Kopriva je že od antičnih časov znana po svojih zdravilnih lastnostih. V stari Grčiji in Rimu so jo uporabljali za nego las in kože. Že pri staroslovanskih ljudstvih je bila kopriva zelo cenjena. Verjeli so tudi, da ima magične lastnosti: bil je simbol ognja! Kopriva vsebuje vsa pomembna hranila, ki jih naše telo potrebuje. Koprivin sirup je odličen za izločanje toksinov iz telesa. Zaradi visoke vsebnosti železa lahko pomaga tudi pri slabokrvnosti. Povrne moč in povrne energijo ter se uporablja kot odlično zdravilo proti stanju, ki ga imenujemo »spomladanska utrujenost«. Zaradi mineralov in vitaminov, ki jih vsebuje, je ta sok prava multivitaminska bomba, ki bistveno izboljša imunski sistem.
Shranjevanje: : sirup je pasteriziran, zato ga je potrebno po odprtju hraniti v hladilniku in ga porabiti v 3-4 tednih. Sirup ne vsebuje GSO in konzervansov.
poreklo: Slovenija
predelava: zadruga vzbrst
količina: 1000 ml4,50 €

dodaj v košaro
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran vzbrst.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - Domači sirup koprive | vzbrst.si

vzbrst.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

vzbrst.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam