TRGOVINA VZBRST

Domači sirup Črni bezeg
sestava:
voda, sladkor, bezgove jagode, citronska kislina, vanilija
opis:
Mnogi ljudje uživaljo v pripravkih bezgovih cvetov, malo pa jih ve, da se lahko uporablja tudi bezgove jagode, ki so značilne črne barve in vsebujejo vitamine A, B in C, pomembni za jačanje imunskega sistema. Kompleksni sladkorji, ki jih vsebujejo jagode pa prav tako pripomorejo, da je naš imunski sistem močnejši in se tako lažje obrani pred virusi gripe in prehlada.

mažoretna-šola-sara.siTRGOVINA

TRGOVINA

Domači sirup Črni bezegDomači-sirup-Črni-bezeg-2022-10-03-04-18-05.jpg

Domači sirup Črni bezeg

Domači sirup Črni bezeg
sestava:
voda, sladkor, bezgove jagode, citronska kislina, vanilija
opis:
Mnogi ljudje uživaljo v pripravkih bezgovih cvetov, malo pa jih ve, da se lahko uporablja tudi bezgove jagode, ki so značilne črne barve in vsebujejo vitamine A, B in C, pomembni za jačanje imunskega sistema. Kompleksni sladkorji, ki jih vsebujejo jagode pa prav tako pripomorejo, da je naš imunski sistem močnejši in se tako lažje obrani pred virusi gripe in prehlada. Čeprav obstaja veliko živil, bogatih z antioksidanti, pa spadajo bezgove jagode v sam vrh, ko gre za količino, predvsem pa učinkovitost antioksidantov.
Shranjevanje: sirup je pasteriziran, zato ga je potrebno po odprtju hraniti v hladilniku in ga porabiti v 3-4 tednih. Sirup ne vsebuje GSO in konzervansov. Namenjen je odraslim i ni priporočljiv za uporabo med nosečnostjo.
poreklo: Slovenija
predelava: zadruga vzbrst
količina: 300 ml4,00 €

dodaj v košaro
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Delite stran vzbrst.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani vzbrst.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj vzbrst.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - TRGOVINA VZBRST

vzbrst.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

vzbrst.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

vzbrst.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani vzbrst.si:pogoji poslovanja

Sprejemam